Selecteer uw voertuig Merk Model Jaar  

DE GARANTIES VAN DYNATEK

Blijf weg bij pseudospecialisten en vertrouw uw voertuig toe aan ervaren professionals!

 

De markt wordt overspoeld met onbevoegde verkopers en garagisten die zich specialist in elektronica wanen. DYNATEK biedt u de garanties van een professionele operator :

 
 1. 20 jaar ervaring in het elektronisch ontwerpen en beheren van motoren van voertuigen die ingezet worden tijdens wedstrijden en prestigieuze kampioenschappen (WRC, FIA GT, 24u van Le Mans ...)..
 2. Een hightech-omkadering die uniek is in België en die onder andere uitgerust is met twee 4x4-vermogenstestbanken.
 3. Het onbetwistbare en onmiddellijke bewijs van de verbetering van het koppel van uw voertuig blijkt na de passage op de vermogenstestbank voor en na de herprogrammering.
 1. Gratis herprogrammeren van de originele gegevens en prestaties op aanvraag, als uw voertuig verkocht wordt.
 2. Opnieuw installeren van het gewijzigde programma indien uw garagist of concessiehouder een update uitvoert van de originele software.
 3. Garantie op aanpassing van enkel de informaticagegevens (zonder toevoeging van materiaal) waarbij de antivervuilingsnormen die door de constructeur toegelaten worden nageleefd worden, waardoor u zeker door de technische keuring raakt.

DE VOORDELEN VAN DYNATEk

Ontdek de vele voordelen van de oplossingen voor Chiptuning en Ecotuning van ons team.

 
 • Een stijging van het vermogen tot wel 25% dat een beter acceleratievermogen biedt bij hoog toerental.
 • Een verbetering van het koppel tot wel 35% waardoor u beter kunt versnellen tijdens het inhalen en betere prestaties met aanhangwagens of caravans.
 • Een daling in het verbruik tot wel 12% voor dieselmotoren door in te werken op het koppel bij laag toerental.
 • Een doeltreffende oplossing die - in het merendeel van de gevallen - onzichtbaar is, bekomen door het herprogrammeren van informaticagegevens, zonder extra materiaal zoals een powerbox.
 • Een discrete interventie op de meerderheid van de voertuigen en doorgaans niet op te sporen zonder geschikte uitrusting.
 • Een aanpassing die volledig omkeerbaar is door middel van het opnieuw in originele toestand herstellen, wat op elk moment mogelijk is.
Volgende
Garanties - Dynatek - photo 11
Garanties - Dynatek - photo 12

De voordelen van Chiptuning in vergelijking met een powerbox

Er zijn heel wat opties mogelijk voor een chauffeur die het vermogen en koppel wil verhogen en het brandstofverbruik van zijn voertuig wil verminderen.

Waar de powerbox voor velen een alternatief vormt, biedt chiptuning belangrijke voordelen waardoor het de best beschikbare optie op de markt is:

 • Het merendeel van de powerboxen is beperkt tot motoren met dieselinjectie, terwijl chiptuning werkt voor alle soorten motoren, diesel en benzine.
 • In tegenstelling tot de weinig discrete powerbox, vereist chiptuning geen extra materiaal en de aanpassing van de informaticagegevens is onzichtbaar voor het blote ooget!
 • Daar waar de powerbox invloed heeft op één parameter, die van de geïnjecteerde brandstof, combineert chiptuning de verbetering van een tiental variabelen (brandstof, turbodruk, progressiviteit van het gaspedaal, koppelbegrenzers, rookbegrenzers ...) waardoor er betere resultaten behaald worden zonder dat u het risico loopt dat de motor naar veiligheidsmodus overschakelt.  
 • Als de powerbox op lineaire en uniforme manier inwerkt op de vermogenscurve, dan maakt chiptuning gerichte inwerking mogelijk op exacte plekken op die curve. 
 • In tegenstelling tot het standaardprogramma van de powerbox, dat identiek is voor elk voertuig, houdt chiptuning rekening met de bijzonderheden van elke chauffeur door zich aan te passen aan zijn rijstijl en zijn specifieke verwachtingen.
Terug
Garanties - Dynatek - photo 15

This website uses cookies and gives you the control over what you want to activate.