Selecteer uw voertuig Merk Model Jaar  
 

Fiat Ducato 2.3 Multijet 150 148 pk

car

3238 - //38

Snel een afspraak kunnen maken en bij aankomst voel je door de professionaliteit al dat je de juiste keuze gemaakt hebt.

Je geeft je voertuig in bekwame handen, het zijn geen prutsers. Snelle service en goed onthaal. Groot tv-scherm, wifi, koffie, tijdschriften voor tijdens het wachten. Door het raam zie je je auto terwijl ze eraan werken en de twee uurtjes wachten zijn zo om.

Voor je betaalt, mag je een test doen. Kleine weggetjes met veel bochten maar ik ken mijn auto (ongeveer 5.000 km op de teller) en ik merk dat het koppel verhoogd is en dat er minder vaak snelheidsveranderingen voorkomen. Ik wou een hoger koppel en daar zijn ze in geslaagd.
Ik ben naar huis gereden langs de snelweg, met lange en steile hellingen en ook daar voelde ik dat de motor een boost gekregen had, vooral bij het acceleratievermogen zonder van versnelling te veranderen.

Het inhalen verloopt gelijkmatiger, zeker met een lange en zware motorhome.
Heel tevreden en bedankt aan het team van Dynatek.

Ik overweeg om mijn gewone auto ook te laten optimaliseren.

Nogmaals bedankt!

Robert.

 

Onze Car Configurator, de belangrijkste stap om uw motor een boost te geven

  Selecteer uw voertuig
Merk Model Jaar  
 
Fiat Ducato 2.3 JTDm 148 pk voor drager motorhome – RobertSnel een afspraak kunnen maken en bij aankomst voel je door de professionaliteit al dat je de juiste keuze gemaakt hebt. Je geeft je voertuig in bekwame handen, het zijn geen prutsers. Snelle service en goed onthaal. Groot tv-scherm, wifi, koffie, tijdschriften voor tijdens het wachten. Door het raam zie je je auto terwijl ze eraan werken en de twee uurtjes wachten zijn zo om. Voor je betaalt, mag je een test doen. Kleine weggetjes met veel bochten maar ik ken mijn auto (ongeveer 5.000 km op de teller) en ik merk dat het koppel verhoogd is en dat er minder vaak snelheidsveranderingen voorkomen. Ik wou een hoger koppel en daar zijn ze in geslaagd. Ik ben naar huis gereden langs de snelweg, met lange en steile hellingen en ook daar voelde ik dat de motor een boost gekregen had, vooral bij het acceleratievermogen zonder van versnelling te veranderen. Het inhalen verloopt gelijkmatiger, zeker met een lange en zware motorhome. Hee - photo 11

This website uses cookies and gives you the control over what you want to activate.